Fu Farm Jackpot Slot Review
[ 03-10-2020 ]

Fu Farm Jackpot Slot Review

Skywind Group melakukan pekerjaan yang mengagumkan dengan reka bentuk permainan Fu Farm Jackpot yang menampilkan banyak hadiah kemenangan segera. Seperti yang diharapkan dari nama permainan, ini adalah rilis yang diilhamkan oleh peternakan yang menampilkan pelbagai jenis haiwan ternakan. Sebenarnya, terdapat dua puluh satu haiwan ternakan yang berbeza. Lebih-lebih lagi, permainan ini juga menampilkan mod Jackpot Wheel yang dikembangkan oleh Skywind Group yang popular untuk kemenangan yang lebih murah hati. Dapatkan maklumat lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots.

Grafik dan Reka Bentuk

Fu Farm Jackpot pastinya merupakan salah satu siaran Kumpulan Skywind yang paling popular berkat kemenangan yang ditawarkan. Walaupun begitu, permainan ini tidak kurang hebatnya dari segi visual dan grafiknya. Pembangun permainan menggunakan grafik kelas pertama dan visual berwarna-warni, unik untuk menjadikan permainan lebih menyeronokkan dan mendebarkan. Skrin permainan utama menunjukkan pelbagai jenis haiwan seperti rubah, beruang, burung dan lain-lain yang berkeliaran di seluruh skrin. Ada juga naga merah tanpa rasa takut berkeliaran di samping binatang ternakan. Bahagian bawah skrin menggambarkan pilihan pertaruhan.

Permainan

Permainan ini cukup sederhana seperti yang diharapkan dari permainan menembak. Mengenai bonus, tarikan terbesar jika Jackpot Wheel bonus dengan tiga hadiah jackpot progresif berbeza termasuk Jackpot Minor, Jackpot Utama, dan Grand Jackpot terbesar. Selain daripada hadiah berair ini, pemain juga boleh mendapatkan pembayaran biasa yang hebat berkat ciri permainan berbayar tinggi yang hebat yang sering dimainkan termasuk objek bonus dan haiwan dengan bayaran tinggi.

Jangan lupa mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.