Diamond Eternity Slot Review
[ 10-08-2020 ]

Diamond Eternity Slot Review

Kami bercakap dengan Virtual Tech mengenai mesin slot Diamond Eternity mereka, sebahagian daripada permainan jackpot Duo Fu Duo Cai mereka. Dapatkan maklumat lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots.

Cari Simbol Pengganda Berlian dalam ciri putaran percuma. Sekiranya kilauan simbol Diamond mendarat di gulungan, maka pengganda liar digunakan untuk semua kemenangan!

Sebahagian daripada siri permainan Duo Fu Duo Cai yang popular, mesin slot Diamond Eternity menggabungkan imejan Asia yang indah dan ciri permainan kegemaran pemain yang terkenal dengan siri ini, seperti Feature Jackpot Bonpot Fu Bat di mana pemain memilih dari 12 Koin Emas Beruntung dan padankan 3 Bayi Bayi untuk Jackpot Progresif yang sesuai!

Slot Diamond Eternity juga mempunyai Bonus Permainan Percuma yang mengasyikkan di mana 8 Permainan Percuma, ditambah anugerah awal pengganda 10x, 15x atau 50x! Juga, jika Diamonds muncul di gulungan semasa permainan dasar, pengganda liar diterapkan pada semua kemenangan yang melibatkan simbol Diamond.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.