JOHN HUNTER AND THE BOOK OF TUT SLOT REVIEW
[ 12-07-2020 ]

JOHN HUNTER AND THE BOOK OF TUT SLOT REVIEW

Bagi peminat fanatik, Book of Ra Novomatic telah mengambil tempat dengan betul di antara permainan permainan varians tinggi terbaik di luar sana. Permainan berisiko tinggi sederhana ini menetapkan standard untuk banyak slot yang muncul dan menjadi inspirasi bagi banyak studio permainan yang mengikuti jejak Novomatic dengan tokoh-tokoh pahlawan Indiana Jones mereka sendiri yang mencari harta karun di tengah-tengah set kekili Mesir Purba, yang dibumbui dengan kumbang scarab dan simbol misteri. Malahan BTG turut bermain dengan permainan Book of Gods mereka sendiri. Mungkin salah satu contoh terbaik walaupun terdapat dalam Buku Siri Pragmatic Play sendiri, yang dipimpin oleh watak John Hunter yang gagah yang pernah melalui Buku Misteri serta Khazanah Aztec dan Da Vinci, sebelum mendarat di sini di Book of Tut. Permainan sederhana tetapi kejam ini sekali lagi diatur di padang pasir Mesir dan memberikan keseronokan dengan putaran putaran percuma yang penuh dengan simbol yang berkembang dan jadual pembayaran yang lebih baik. Dapatkan maklumat lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots.

PENYEDIAAN PERMAINAN, SIMBOL DAN GRAFIK

Seperti banyak klasik, set kekili Book of Tut 5 × 3 terletak di depan pemandangan padang pasir keemasan dengan pohon palem, Sungai Nil dan piramid pasti menarik perhatian. Penyediaan sederhana ini memberi jalan kepada simbol bernilai rendah yang terdiri daripada kad 10 hingga Ace. Sementara itu, simbol premium adalah kumbang scarab, seekor kucing, King Tut, dan tentu saja John Hunter. Wira kita adalah yang paling berharga dengan harga 500x untuk lima orang di dalam garis gaji.

Dan akhirnya ada simbol Buku yang berfungsi sebagai Penyebar dan Liar dalam permainan ini – lima baris akan memberi anda pembayaran 200x, sementara 3 pendaratan secara serentak di mana sahaja di gulungan membawa anda ke pusingan bonus.

JOHN HUNTER DAN BUKU TUT SLOT RTP, VARIAN DAN PEMBAYARAN

Seperti yang telah kita ketahui, Book of Tut adalah permainan varians yang sangat tinggi. Ini bermaksud pemain slot berisiko tinggi akan menyukainya (semasa ia berjalan lancar) sementara slotters kasual harus berjalan sejauh satu batu! Permainan ini sangat mudah dengan satu jalan menuju kejayaan – melalui pusingan putaran percuma. RTP datang pada 96.5% dan pembayaran teratas ditetapkan pada 5,000x yang cukup lumayan (walaupun tidak sesuai dengan koleksi Megaways ™ bonkers BTG), dan dengan semua ini, jangan meletakkan kepentingan anda terlalu tinggi atau anda membakar baki dalam masa yang singkat. Main bermula pada 10p setiap putaran.

PERMAINAN DAN CIRI-CIRI

SCATTER, SPIN DAN STACK PERCUMA

Ok, mari kita beritahu bagaimana keadaannya – hanya ada satu ciri di sini dan itu adalah putaran percuma, yang dipicu oleh pendaratan tiga atau lebih buku penyebaran / liar. Sudah tentu, mendarat 5 di garis gaji juga menambahkan kemenangan besar dalam kegembiraan ketika bonus dicetuskan, tetapi permainan utama di sini adalah 10 putaran percuma.

Semasa pusingan bermula, sebuah buku terbuka di hadapan gulungan untuk menunjukkan satu simbol dari meja pembayaran yang akan berkembang menjadi ketinggian penuh jika ia mendarat setelah putaran yang menang. Simbol khas ini sekarang tidak lagi mengikut peraturan pembayaran biasa. Sebaliknya, selagi terdapat tiga atau lebih di mana-mana di gulungan pembayaran dicetuskan.

Mendarat tiga atau lebih simbol buku dalam pusingan bonus akan mencetuskan 10 putaran lagi dan tidak ada batasan untuk berapa kali ini berlaku.

JIKA John Hunter adalah simbol khas, pembayaran tertinggi sebanyak 5,000x boleh didapati.

VERDIK KAMI

Tidak ada yang baru untuk dilaporkan di sini – Book of Tut adalah persis seperti yang anda harapkan, dan sebenarnya hampir sama dengan replika Kitab Ra yang asli dari Novomatic. Bagi mereka yang suka permainan varians tinggi yang menggoda untuk masa yang lama sebelum mereka tiba-tiba meletup ke dalam hidup, ini adalah rakan sekerja. Tanpa embel-embel, tidak ada ciri-ciri mewah, permainan kuno dan berisiko tinggi yang bagus dengan latar klasik padang pasir Mesir. Dan semuanya dilakukan dengan hebat oleh Pragmatic Play.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots, enjoy!