Four Wheels Bro Slot Review
[ 06-07-2020 ]

Four Wheels Bro Slot Review

Ikuti pengembaraan pasukan watak kecil yang comel yang menunggang kereta otot. Four Wheels & Bro adalah permainan slot dalam talian yang menarik yang direka dan dikeluarkan oleh Dreamtech. Dapatkan maklumat lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots.

Grafik slot dalam talian ini boleh digambarkan sebagai mencolok dan berwarna-warni. Terdapat banyak animasi sepanjang permainan termasuk kenderaan bergerak seperti kenderaan di sebelah gelendong.

Four Wheels & Bro mempunyai 5 kekili dan 5 garis gaji. Sekiranya anda membuat kombo pemenang dengan tiga simbol, anda akan melihat bahawa simbol tengah akan menjadi liar yang akan menggantikan semua simbol biasa yang hilang. Simbol yang selebihnya akan hilang. Watak utama adalah simbol liar yang bermaksud bahawa ia menggantikan simbol biasa untuk membuat kombinasi yang menang. Anda harus menunggu untuk mendapatkan enam bingo berturut-turut untuk mengaktifkan sepuluh Putaran Percuma. Anda boleh memenangi sehingga 25 putaran percuma dengan kemenangan berganda.

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.