Queen of Wands Slot Review
[ 24-06-2020 ]

Queen of Wands Slot Review

Queen of Wands adalah permainan varians sederhana dengan 5 gulungan dan permainan slot video 40 baris gaji dari Playtech. Permainan ini menawarkan kemenangan yang lumayan bukan hanya dalam permainan putaran percuma tetapi juga permainan asas. Ini semua berkat liar yang ditumpuk semasa permainan asas dan liar tambahan semasa putaran percuma yang dapat diulang selama-lamanya. Terdapat beberapa simbol bernilai tinggi dan simbol nilai rendah juga dalam permainan ini. Sebilangan besar masa anda ingin melihat gelas air, pokok, gelombang pecah dan matahari yang bergaya kerana mereka akan membawa wang tunai kepada anda. Dapatkan maklumat lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots.

Simbol permainan percuma pada gelung ketiga dan keempat mencetuskan permainan percuma. Saya bernasib baik kerana mendapat simbol ini pada kekili yang dikehendaki pada putaran kedua saya. Ratu menghadiahkan saya dengan 8 putaran percuma dan lebih banyak liar. Pada putaran kedua saya mendapat lagi 3 simbol pada putaran kedua dan 8 lagi putaran percuma. Terdapat 5 jenis kemenangan dan kemenangan besar sepanjang masa. Saya mengakhiri ciri ini dengan kemenangan 143,60 euro dan saya baru mula bermain, luar biasa. Saya tidak percaya nasib saya. Saya baru sahaja mengakhiri putaran percuma 16 daripadanya dan putaran seterusnya saya mendapat 3 sebaran lagi. Tetapi kali ini saya hanya memenangi 21,50 euro.

Semasa permainan asas, saya memperoleh beberapa kemenangan besar iaitu pertaruhan sekitar 20 x, tetapi yang paling berkesan adalah ketika saya mendapat kemenangan besar 88 euro, tiga gulungan terakhir semuanya adalah liar, dan saya juga mempunyai beberapa wild pada dua yang pertama kekili juga.

Saya sangat mengesyorkan slot ini kepada sesiapa sahaja. Ia mempunyai semua yang anda cari dalam permainan. Anda dilayan dengan baik semasa anda bermain dan anda akan mendapat sejumlah wang tunai di bankroll anda juga.

Jangan lupa mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.